All Your BI

Locatie:

Rotterdam

Waarom goed zijn, als je groots kunt worden? Breng je onderneming naar een hoger niveau met de beste kennis en ervaring uit de branche.


MOVE ON AND UP

Greyt is een team van ervaren cfo’s, controllers, consultants en vakspecialisten. De drive van Greyt is groei en waarde creëren voor jouw organisatie. Ze weten wat je nodig hebt om verder te komen en op welke momenten. Want hoe goed je ook weet waar je wilt zijn, via welk pad ga je daar komen? Greyt ontwikkelt samen met jou een strategie, een plan en helpt je bij de uitvoering.

Ze brengen ondernemerskracht terug in de organisatie door weer focus en structuur te creëren. Dat kan van waarde zijn op verschillende momenten. Stagnatie bijvoorbeeld, of juist plotselinge groei.

Zo ben je misschien wel ooit begonnen met de mooiste ambities en beste bedoelingen, maar is de organisatie inmiddels erg complex geworden en word je ingehaald door de waan van de dag. Ineens vul je je dagen met ballen hooghouden. Ben je operationeel bezig, in plaats van ondernemend. Hoe nu verder?

Maar het kan ook zijn dat je torenhoge ambities juist ineens werkelijkheid lijken te worden. 

Nu komt de bijkomende stress van: what if it works?! Hoe nu verder? Hoe krijg je iedereen mee? Hoe zorg je dat je de vraag aankan en niet ten onder gaat aan je succes?

Wat de aanleiding ook is. Lig er vooral niet nog langer wakker van. Greyt maakt ondernemen weer leuk met een duidelijke strategie en een solide plan om je doelen te bereiken.

BECOME A PART OF THE GREYT TEAM

Kom jij het Greyt team versterken?

Greyt is een innovatieve club van ervaren CFO’s, controllers, Business Intelligence (BI) en reporting consultants. Gezamenlijk hebben ze ervaring in honderden opdrachten en uiteenlopende branches en vakspecialisaties. Zo is er altijd een Greyt Partner voor elke opdracht.

Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam ondersteunen zij hun Partners op verschillende gebieden, zoals (BI) Reporting, Marketing, Sales en Productontwikkeling. Dat doen ze nu met een klein team van jonge en ambitieuze medewerkers.

Ben je gedreven, enthousiast en wil je graag het verschil maken? Dan past Greyt bij jou!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist