TOP WERKGEVER: Aorta Business Intelligence

Locatie:

Waalwijk

Aorta Business Intelligence lost cruciale vraagstukken op van ondernemers en organisaties door data slimmer in te zetten. Vraagstukken, die ze als ervaren data-specialisten gerust op scherp durven zetten. Omdat ze daadwerkelijk meerwaarde willen bieden.Achtergrondinformatie

De kennis en creativiteit van Aorta Business Intelligence op het gebied van data technologie, de implementatie en het beheer is van hoog niveau. Waar ze als professionals ook in uitblinken is hun informele, toegankelijke werkwijze. Zowel intern als extern. Ze spreken de taal van de klant en dat leidt tot duurzame, kwalitatieve relaties. Onze klanten zijn middelgrote tot grote Nederlandse organisaties in de zorg, retail, professional services, whole-sale en financiële dienstverlening.

Als jong en dynamisch team opereert Aorta Business Intelligence vanuit een modern kantoor in het landelijke Waalwijk. Omdat zij geloven dat excelleren niet afhangt van een glazen pand aan de Zuid-as. Sterker nog, ze steken energie in regionale samenwerking. Zoals met de Data Science faculteit van Tilburg University en de Jheronimus Academy of Data Science in Den Bosch. Het data-ecosysteem als kans.

Werken bij Aorta Business Intelligence

Bij Aorta zijn ze altijd op zoek naar BI-talenten. Data-fans die met al hun technische kennis de perfecte vertaalslag naar de business maken. Met werkbare, ijzersterke oplossingen.

Talenten die grenzen verleggen om klanten de ultieme oplossing te bieden. En die innovaties graag delen en overbrengen.

Dat betekent dat je creatief bent met data. Een zelfstandig werker en denker. Leergierig en enthousiast. Eager. Daarnaast ben je een sociale teamplayer. Samen voor resultaat gaan. Ook dat vinden ze bijzonder belangrijk bij Aorta. Daarnaast biedt de organisatie:

  • Uitdagende omgeving met volop kansen om je verder te ontwikkelen;
  • Een interessant netwerk van samenwerkende partijen;
  • Eigenaarschap: een hoge mate van zelfstandigheid en volop de ruimte om met eigen initiatieven invloed uit te oefenen op de resultaten;
  • Een informeel, overzichtelijk team van professionals.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist