TOP WERKGEVER: BIConsult

Locatie:


Zwolle

BIConsult is onderdeel van the Human Network. Al voor de oprichting van BIConsult was The Human Network actief op het gebied van Business Intelligence (BI) via haar dochterondernemingen SuperConsult en XAPConsult. Volgens het celdelingprincipe besloot The Human Network tot de oprichting van een bedrijf dat zich geheel zou gaan toeleggen op BI, waardoor op 1 januari 2007 BIConsult BV het licht zag.

Achtergrondinformatie

BIConsult levert pragmatische oplossingen die u in staat stellen de besturing en resultaten van uw organisatie te verbeteren. Dit bereikt de organisatie door samen met de klant managementinformatie (MI) instrumenten in te richten die naadloos aansluiten bij de specifieke informatiebehoefte en besluitvormingsprocessen van hun organisatie.

BIConsult gelooft dat hun oplossingen de resultaten van uw organisatie rechtstreeks verbetert omdat zij u het inzicht bieden dat nodig is om effectief en onderbouwd beslissingen te nemen. Om dit keer op keer waar te maken werken ze uitsluitend met ervaren consultants. Zij zijn uw sparringpartner op informatiegebied, en implementeren MI-oplossingen stap voor stap en in zeer nauwe samenwerking met de klant.

Werken bij BIConsult 

BIConsult biedt een uitstekend loopbaanperspectief en uitdagende opdrachten met een grote mate van zelfstandigheid, in een jonge organisatie met korte communicatielijnen. Ze belonen hun ervaren BI consultants via hun mid-lance beloningsconstructie: een vast dienstverband op basis van een variabel salaris. De professional verdient bij hun 70 procent van wat BIConsult de klant factureert en is tevens verzekerd van een vast basissalaris. Daardoor verdien je het salaris van een directeur, en ben je in geval van ziekte of geen opdracht toch verzekerd van inkomen. Uiteraard regelen zij alle (administratieve) zaken. Daarnaast biedt de organisatie een onkostenvergoeding, een lease regeling, flexibele employee benefits en een uitstekende vakantiedagenregeling.

Zoek je een organisatie die persoonlijk en betrokken is? Een organisatie die jouw ontwikkeling als BI-specialist én als adviseur centraal stelt? Vind je het leuk de kans te krijgen om bij te dragen aan een flinke, maar bovenal kwalitatieve, groei van onze organisatie? En zoek je de vrijheid en flexibiliteit van het ondernemerschap, en wil je daar dan ook naar worden beloond? Dan ben je bij BIConsult op de juiste plaats!

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist