TOP WERKGEVER: Bince

Locatie:

Assen

Bince is een dienstverlenende organisatie die zich richt op Business Intelligence. Opgericht vanuit een gedeelde passie om complexe informatiestromen op een inzichtelijke en betaalbare manier werkbaar te maken voor iedereen in de organisatie. Achtergrondinformatie

In korte tijd organisaties voorzien van integrale informatie en daarmee organisaties slimmer maken. Mensen beter met elkaar laten samenwerken met gerichte informatie zodat er gestuurd kan worden op de afgesproken doelstellingen en tijdig kan worden geanticipeerd op veranderingen. 

Veranderen leidt weer tot nieuwe informatie en daarmee is de BI-cirkel rond. .

Zo helpen zij jouw organisatie om meer grip te krijgen op de werkelijkheid

Bedrijfscultuur

Bince heeft een platte organisatie met veel ruimte voor eigen ontwikkeling. Daarnaast biedt de organisatie een kennis center, goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheid tot parttime werken en thuiswerken.

Bince is altijd op zoek naar BI specialisten met affiniteit voor de zorgsector. Heb jij passie voor data en vind je het leuk samen met de opdrachtgevers van Bince te werken aan gerichte informatie? Heb je werkervaring in de zorg op het gebied van managementinformatie (BI), functioneel beheer, bedrijfsvoering of Control? Dan wil Bince jou graag leren kennen

 

Recente vacatures:

Senior SQL Specialist

Wij zijn op zoek naar BI specialisten met affiniteit voor de zorgsector. Heb jij passie voor data en vind je het leuk samen met onze opdrachtgevers te werken aan gerichte informatie? Heb je werkervaring in de zorg op het gebied van managementinformatie (BI), functioneel beheer, bedrijfsvoering of Control? Dan willen we je graag leren kennen.

Bince
Bince ASSEN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist