Home >
Biztory

TOP WERKGEVER: Biztory

Locatie:

Utrecht

Biztory helpt je om antwoorden te vinden in de data. Gemakkelijker en sneller. Zij willen op een eenvoudige manier licenties verkopen en diensten verlenen die je zelf kunt beheren, om je een beter inzicht te geven in de doelstellingen van je bedrijf. Biztory is reseller van Tableau, de marktleider in analyseoplossingen.Achtergrondinformatie

Biztory is de voorkeurspartner voor Europa en hebben kantoren in België, Nederland en Duitsland. Ze beschikken over gecertificeerde Tableau-consultants met de beste vaardigheden, een uitgebreide expertise en een indrukwekkend klantenbestand. Biztory kan je helpen om al je problemen op technisch en/of bedrijfsniveau op te lossen.

Ze zijn er om hebben alle expertise in huis om online recruitment vraagstukken op te lossen voor zowel uitzendbureaus, bureaus in de werving & selectie/detachering en corporate organisaties.

Werken bij Biztory

Je doet alles om de doelstellingen te verwezenlijken. Je haalt deadlines en je vinkt de taken vlot van je lijstje. Dat noemen ze de “Biztory-manier.” Het is een mentaliteit die het hart vormt van de teamcultuur: ze krijgen het voor elkaar. Bij Biztory werkt het soort mens dat over complexe wiskunde leest, gewoon omdat het leuk is. Sommigen van hun hebben tatoeages. Sommigen rijden met een Tesla. Sommigen spelen gitaar. Als team organiseren zij vaak bijeenkomsten waarbij ze kennis aan elkaar doorgeven, lekker eten en drinken en af en toe eens een wedstrijd houden.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons