Home >
Centennium

Centennium

Locatie:
Specialisme:  

Den Haag
Datawarehousing consultancy

Centennium is een onafhankelijk en objectief expertisehuis, gespecialiseerd in data- en informatiemanagement.


De dienstverlening is gericht op het optimaliseren van data- en informatiemanagement, zodat vitale processen van klanten effectiever en efficiënter kunnen verlopen: van Finance en Logistiek tot Human Resources en ICT, van inkoop & verkoop tot service aan klanten of burgers.

Centennium is opgericht in 1998. Het is een compacte, platte organisatie met korte lijnen en een grote mate van betrokkenheid en teamgevoel. Samenwerking staat centraal.


Medewerkers zijn professioneel, vakkundig, formeel wanneer het moet en informeel wanneer het kan. Het zijn kenniswerkers die doen: soms een beetje eigenzinnig, maar altijd dienstbaar.

Met ruim 40 specialisten beschikt Centennium over alle noodzakelijke en veelal gecertificeerde kennis en ervaring op het gebied van data- en informatiemanagement. Naast Business Intelligence en Datawarehousing is Centennium ook volledig thuis in de domeinen Data Governance, Data Integratie, Data Virtualisatie, Data Visualisatie alsmede Data Science & Big Data. Altijd met bewezen expertise, partners, technieken, tools en tastbare resultaten.


Alles is erop gericht om die kennis voortdurend te ontwikkelen en te delen. Niet alleen binnen de eigen organisatie maar ook met opdrachtgevers, met het doel ook hun kennis en kunde te laten toenemen, zodat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen opereren. Het delen van kennis gebeurt dagelijks, in advies- en uitvoerend werk, en vanuit het opleidingsinstituut Centennium Opleidingen.
Centennium loopt graag voorop. Behalve technisch-vakinhoudelijk up-to-date blijft zij voortdurend alert op maatschappelijke ontwikkelingen die direct raken aan de wereld van data- en informatiemanagement.


 

Recente vacatures:

Centennium

Centennium zoekt: ambitieuze Datawarehouse specialisten

Ben jij een kei in het ontwikkelen van Datawarehouses? En wil je je vleugels verder uitslaan en het liefst ook in Big Data omgevingen kennis en ervaring opdoen? Of wil je misschien op termijn doorgroeien naar een Data Architecten rol? Centennium biedt jou die kans! We zoeken namelijk meerdere Datawarehouse specialisten (m/v) met duidelijke ambities, en die deze ook willen waarmaken. Die naar een next level willen als developer van Datawarehouses en Big Data omgevingen, en/of serieuzer aan de slag willen met Data Architectuur. Die zich de komende jaren willen verbreden en verdiepen, gericht op: - ontwerp, planning en realisatie van DWH en Big Data omgevingen; - de verwerking van data binnen deze omgevingen; - de vertaling van logische oplossingen naar fysieke producten: van FO naar TO naar product; - de ondersteuning aan beheerorganisaties.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons