Home >
Centennium

Centennium

Locatie:
Specialisme:  

Den Haag
Datawarehousing consultancy

Centennium maakt waardevolle data optimaal toegankelijk en creëert inzichten waarop klanten
kunnen sturen.

Van advies tot ontwerp en complete realisatie en beheer van Data- en Analytics-oplossingen. Altijd met bewezen expertise, partners, technieken, tools en tastbare resultaten.

Achtergrondinformatie

Centennium, opgericht in 1998, heeft zich vanuit haar expertisehuisconcept steeds nadrukkelijker gericht op Business Intelligence en Datawarehousing consultancy. In de afgelopen jaren hebben zij zich verder ontwikkeld als kennispartner en specialist op het gebied van Data en Analytics. Centennium is fors gegroeid en heeft nu nog steeds een groeiend klantenportfolio, zowel in de profitsector als in de non-profitsector.

Bedrijfscultuur

Het bedrijf bestaat uit een hecht team van vijfenveertig hooggekwalificeerde collega's die elkaar vinden in de liefde en passie voor het vak. Ze halen daarmee ook het beste in elkaar naar boven. Als medewerker heb je veel invloed en veel eigen verantwoordelijkheid, met vanuit de organisatie een optimale facilitering, sparring en stimulering.

Sinds 2007 heeft Centennium een eigen Opleidingsinstituut (Centennium Opleidingen), met een breed en actueel portfolio aan trainingen en certificeringen op het vakgebied waarmee ze graag deze expertise met de cursisten willen delen.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons