TOP WERKGEVER: Centric

Locatie:

Gouda

Met ruim 5.300 medewerkers biedt Centric maatwerk- en standaardsoftware, infrastructuur, branchespecifieke oplossingen en een uitgebreid portfolio van gerelateerde diensten. Behalve in Nederland is Centric ook actief vanuit België, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Roemenië, Zweden en Zwitserland.

Achtergrondinformatie

Centric gelooft in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei. Ze verbinden hiervoor professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Deze samenwerking resulteert in innovatieve, pragmatische oplossingen, die bijdragen aan verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor de klanten en medewerkers.

Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Met gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, zorgt Centric ervoor dat klanten zich op hun kerntaken kunnen richten. Door diepgaande kennis van IT te koppelen aan jarenlange ervaring met specifieke brancheprocessen, onderscheidt Centric zich van traditionele IT-leveranciers en administratieve dienstverleners.

Centric is onderdeel van de groep Centric B.V., waar ruim 15.500 medewerkers werkzaam zijn. Naast Centric maken onder meer advies- en ingenieursbureau Oranjewoud en het bedrijf Strukton onderdeel uit van de groep.

Bedrijfscultuur

Centric staat voor betrokkenheid, nuchterheid en open communicatielijnen. Deze waarden vertalen zich in een bedrijfscultuur van respect, gewoon dóen en goed werk willen leveren. De Centric-organisatie kent een platte structuur met een grote betrokkenheid van hun directie. Hun medewerkers zijn mensen met karakter die niet bang zijn zich buiten platgetreden paden te begeven om de beste oplossing te zoeken. Medewerkers die betrokken zijn bij hun werk en hun opdrachtgevers, doen wat ze beloven en staan voor wat ze doen.

Aan de slag met de nieuwste technologieën bij een organisatie waar collegialiteit, samenwerken en kennisdelen centraal staan? Waar je je skills kunt verdiepen en uitgroeit tot expert? Kom dan werken bij Centric!

Centric is een kennisorganisatie die het belangrijk vindt om in haar medewerkers te investeren. Hun mensen bepalen hun succes, dat idee. Centric doet dan ook hun uiterste best om jouw ambities te verwezenlijken. Ze stellen jou voorop, bieden je mooie uitdagingen en helpen je vooruit.
Centric is een hechte en informele organisatie die graag in haar medewerkers investeert. Daarom krijg je bij Centric de kans trainingen te volgen en kun je continu werken aan je persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden.

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière en heb je interesse om hun team te versterken? Bekijk dan de vacatures. 

Recente vacatures:

Business Intelligence Consultant bij Centric

Gaat je voorkeur uit naar een zeer solide, informele werkgever die je de vrijheid geeft, je stimuleert én veel mogelijkheden geeft voor trainingen en opleidingen? Wil je daarnaast je leercurve vergroten door met veel verschillende opdrachtgevers en de nieuwste systemen/ technologieën te werken? Kom dan langs voor een kennismaking op onze vestiging in IJsselstein! (bij Utrecht)

Centric
Centric IJSSELSTEIN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist