TOP WERKGEVER: De Solipsisgroep

Locatie:
 

Zaltbommel

Met een goede ICT-infrastructuur haalt een bedrijf meer rendement uit uw onderneming. Met Solipsis, een ervaren en betrouwbare ICT-partner, wordt dat gerealiseert dat op comfortabele wijze. Minder zorgen, minder kosten, meer rust en meer rendement. 

Achtergrondinformatie

Al sinds 1984 is Solipsis actief binnen de wereld van de informatie- en communicatietechnologie. Ze weten dus waar ze over praten. Ze bieden een uitgebreid pakket van diensten en producten aan, wat ze hebben ondergebracht in de drie businessunits:

  • Solipsis Performance Management;
  • Solipsis Managed Services;
  • Solipsos Document Management.

De Solipsisgroep staat garant voor: Performance Management met bewezen BI-tools, Managed Services voor adequaat ICT-beheer en modern Document Management voor output verwerking en archivering. Solipsis heeft steevast beschikking over gecertificeerde en ervaren ICT-specialisten. Alle wensen op ICT-gebied vertalen ze naar adequate oplossingen. Daarbij houden ze de balans tussen kosten, baten en effectiviteit nauwlettend in het oog.

Werken bij Solipsis

Solipis biedt je naast een prettige werksfeer, een zeer uitdagende en afwisselende functie waarin jij je nooit verveeld, uiteraard ook een goed salaris en arbeidsvoorwaarden. 

Tevens krijg je alle mogelijkheden om je nog verder te ontplooien in je vakgebied met de daarbij horende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist