Home >
Dynagroup

TOP WERKGEVER: Dynagroup

Locatie:

Sittard

DynaGroup (met vestigingen in de Benelux en meer dan 1000 medewerkers) is gespecialiseerd in innovatieve supply chain solutions en after sales service management. Tot hun klanten behoren o.a. Samsung, Vodafone, HTC, Belgacom, Apple, Toshiba, Nespresso, The Phone House, Telenet, en T-Mobile. Voor hun klanten verzorgen zij logistieke en after-sales trajecten vanuit een full-service principe. Een groeiende onderneming in beweging met een sterke klant focus. DynaGroup omvat de business units: Dynafix, Dynalogic, Dynalinq en Dynasure.


Achtergrondinformatie

De klant bepaalt waar, hoe en bij wie hij koopt. En het gedrag van klanten is grillig. Het leveren van een ultieme klantbeleving is voor elke onderneming van levensbelang om onderscheidend te zijn. DynaGroup kan jou hier als geen ander bij helpen.

Dit doen zij door hun kennis te delen en technologie en business rules te implementeren die inspelen op dynamisch klantgedrag. En ombuigt naar kostenreductie, concurrentievoordeel en marktvoorsprong.

Zij ontwikkelen en introduceren innovatieve processen, platformen en logistieke servicemodellen in combinatie met hoogwaardige diensten. Modellen en diensten die uniek zijn in de markt.

Slagvaardig kunnen hun business units Dynafix, Dynalogic, Dynasure en Dynalinq gebruikmaken van de kracht van de totale groep.

Hierbij ambieert DynaGroup 100% succes en absolute klanttevredenheid in alles wat ze voor en met opdrachtgevers doen.

Als creatieve en innovatieve ‘partner behind the scenes’ behalen ze samen met hun klanten enorme successen. Op een persoonlijke en professionele manier.

Werken bij DynaGroup

DynaGroup, een geweldige manier van zaken doen en een uitstekende plek om aan een professionele toekomst te bouwen. De organisatie gaat de uitdagingen in de wereld van Supply Chain Solutions niet uit de weg. Zij doen zaken anders. Naast een concurrerend salaris biedt DynaGroup secundaire arbeidsvoorwaarden in lijn met de zwaarte van de functie. Bovenal bieden zij een zeer prettige werksfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.

 

Recente vacatures:

Business Analist bij DynaGroup

Business Analist bij DynaGroup

Wil jij deel uitmaken van een sterk, professioneel en gedreven IT-team waarbinnen je meewerkt aan nieuwe innovatieve oplossingen die bijdragen aan de verbetering van de supply chain, after-sales service en e-commerce service? Word jij de schakel tussen verschillende stakeholders en softwareontwikkelaars? Dan is DynaGroup op zoek naar jou. We are looking for motivated and hardworking individuals to join our special-forces IT team!”

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons