E-mergo

E-mergo staat voor 'getting things done': kwaliteit in combinatie met een pragmatische aanpak. Wij zijn specialist in het optimaal inrichten van uw informatievoorziening. Onze dienstverlening verdelen wij in Vandaag, Morgen en Overmorgen.

Vandaag = Beheer - Het gebruikersgemak en de onderhoudbaarheid van uw Business Intelligence omgeving is voor uw organisatie belangrijk. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke gevolgen een slecht ontworpen informatiesysteem heeft. Zonder meerprijs richten wij een informatieomgeving in die met uw bedrijf en organisatie meegroeit. Wij richten ons daarbij vooral op: datakwaliteit, performance, beveiliging, monitoring, versiebeheer, OTAP-ondersteuning en inrichting van ITIL-processen.

Morgen = Projecten - Wij leveren de mensen en de middelen om uw informatiebeleid optimaal te ondersteunen waardoor u uw concurrenten ook dit jaar weer een stap voor bent. U kunt uw volledige project uitbesteden bij ons of ons een specifieke rol geven in het project. Of het nu gaat om een projectmanager, een business consultant, een informatie-analist, een data-architect, een ETL-specialist, een applicatiespecialist, een database-specialist of een front-end specialist, wij hebben de professional voor u in huis.

Overmorgen = Architectuur - Wij adviseren u bij architecturale beslissingen zodat u in staat bent om systemen te bouwen die toekomstvast zijn. Onze architecten hebben ervaring met het opstellen van architectuurplannen die uitvoerbaar en betaalbaar zijn. E-mergo is een kennisintensief bedrijf dat de trends in de markt nauwgezet volgt. In ons laboratorium van de BU-Innovatie testen wij nieuwe toepassingen zodat wij weten waarover we praten.

E-mergo is dé Business Intelligence specialist. Onder het motto 'Haal uit je bedrijf wat erin zit' helpen wij u het maximale uit uw organisatie te halen op het gebied van informatievoorziening. Onze producten- en diensten zijn erop gericht om uw informatiebehoefte te vertalen naar concrete oplossingen.

Wat zijn onze kernwaarden?

Het managementteam bouwt E-mergo op de volgende drie peilers:

  • Kwaliteit; wij zijn continue bezig met het optimaliseren van de kwaliteit van onze totale dienstverlening.
  • Pragmatiek; in onze dienstverlening staat het persoonlijke aspect centraal. Door intensief samen te werken, worden de beste resultaten geboekt. 
  • Sportiviteit; in de loop der jaren is het ondernemen van sportieve activiteiten met onze collega's, klanten en andere bekenden uit ons netwerk één van de bindende cultuurwaarden geworden. 

E-mergo is een kennisintensief bedrijf. Wij hechten veel waarde aan gecertificeerde collega's en het volgen van de trends in de markt. Onze huidige klanten waarderen ons vanwege de kennis die wij inbrengen en de manier waarop wij deze kennis overdragen. Anderen omschrijven ons als betrouwbaar, ambitieus en zeer gedreven.

Hoe komen we aan de naam E-mergo?

De naam E-mergo is afkomstig van het Latijnse spreekwoord 'luctor et emergo' (ik worstel en kom boven). In Zeeland staat dit voor het overwinnen van de strijd tegen het water. Wij strijden natuurlijk niet tegen het water, maar we zorgen er wel voor dat bedrijven hun hoofd boven water kunnen houden in de stroom van informatie. Wij gaan de strijd aan met Business Intelligence-omgevingen die de informatie niet op de juiste manier beschikbaar stellen.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist