EQ Group

EQ is marktleider op het gebied van Business Intelligence voor transport & logistiek. Met een berg ervaring op het gebied van ERP, TMS en BI, kunnen ze innovatieve IT-oplossingen leveren aan deze sector. Meer weten? Lees dan verder!

werken bij

Over EQ Group

De kernwaarden van hun professionals maken het mogelijk: transportbedrijven nemen een voorsprong op hun concurrentie door de juiste inzet van IT én mensen. Hiermee kunnen zij sneller en adequater reageren op veranderingen in de markt. Zo neemt de omzet toe en worden kosten bespaard.

eq werken bij

Werken bij EQ Group

Bij EQ kun je rekenen op een afwisselende functie in een groeiend bedrijf. Ze zijn actief in een snel veranderende markt waardoor innovatie voorop staat. Klinkt goed? Verder bieden ze je:
Super leuke collega’s die allemaal vooruit willen

  • Een gezellige informele sfeer
  • Ruimte en flexibiliteit om zowel op kantoor als thuis te werken
  • Persoonlijk ontwikkelbudget, waarbij je ook een hele werkweek aan uren mag besteden aan jouw ontwikkeling
  • Een unieke werkplek in één van de mooiste historische gebouwen van Zeist
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een aantrekkelijke vakantie-bonus-regeling
 

Recente vacatures:

Medior BI Ontwikkelaar (36-40 uur)

Ben jij een BI ontwikkelaar met uitstekende analytische en technische ETL skills? Ben jij een echte teamspeler en vind je het leuk om jouw ervaring zo in te zetten dat je ook bijdraagt aan de verdere doorontwikkeling van ons team en product? Vind je het een uitdaging om samen met het team onze producten ‘next level’ te maken en heb je daarnaast ook nog feeling met de Transport & Logistiek sector? Dan ben jij onze ideale kandidaat!

Medior BI Ontwikkelaar (36-40 uur)
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist