TOP WERKGEVER: FlowFabric

Locatie:

Amersfoort

Data is als water, het optimale proces als de rivier. Ontdek hier hoe wij data weer laten vloeien. Hoe data weer informatie wordt. Processen weer helder en flexibel. Want in vijf stappen worden complexe datamodellen vertaald naar gebruiksvriendelijke en dynamisch ontwikkelde applicaties die uw business weer echt ondersteunen.

Analysis

FlowFabric analyseert de bestaande situatie. Zij laten zien waar data stokt, waar het zou moeten vloeien. Zij identificeren situaties die niet meer aansluiten op de businessbehoeften van de klant. Een duidelijk beeld van de AS IS situatie is altijd stap één van de optimalisatie

Architecture

Alignment FlowFabric definieert de beste oplossing. Zij laten zien hoe processen moeten lopen, zodat data een 'flow'wordt. Zij zetten de stip op de horizon gebaseerd op de behoeften en doelstellingen van de klant. Een duidelijk beeld van de TO BE situatie en een identificatie van de gaps geven concrete handvatten voor optimalisatie. 

Allignment

FlowFabric zet de technische details van de oplossing uiteen. Zij weten waar kansen liggen en hoe het maximale uit techniek te halen. Zij leggen een stevige basis voor nu én een flexibele oplossing voor de toekomst. Een concreet actieplan laat de klant vrij van elke zorg. 

Development

FlowFabric ontwikkelt applicaties op basis van Agile. Zij werken in korte iteraties en optimaliseren de oplossing steeds verder. Zij waarborgen de voortgang en zorgen voor een transparant ontwikkel- en implementatietraject. De klant profiteert van een geïmplementeerde oplossing die optimaal aansluit op de businessdoelstellingen. 

Adoption
FlowFabric is tijdens én na de implementatie van de oplossing betrokken. Zij helpen de business snel op weg en zorgen voor de juiste kennis en achtergrond. Zij monitoren hoe de oplossing wordt gebruikt en blijven verbeteren. De klant kan rekenen op een oplossing die continu aansluit op de behoeften van de business. 

Werken bij FlowFabric 

Wij staan open voor knappe koppen en ondernemende types. FlowFabric staat voor innovatie, plezier en kwaliteit. Wij bieden projecten met een sterke link tussen business analyse en nieuwe technologie, een intensieve samenwerking met onze relaties, partners en collega’s. Bij onze opdrachtgevers opereer je vaak in een gegevens intensieve omgeving op het snijvlak tussen business en IT. Analyse van een bedrijfsproces of probleemstelling en de vertaling naar een passende oplossing is ons werkterrein.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist