TOP WERKGEVER: GVT Group of Logistics

Locatie:

Tilburg

De unieke kracht van multimodaliteit en een stevige basis in Benelux distributie geven GVT Group of Logistics een krachtige positie op de Nederlandse markt. Met een team van meer dan 750 professionals bedienen wij onze opdrachtgevers dagelijks op het gebied van transport en logistiek. GVT Group of Logistics beschikt over een fijnmazig distributienetwerk in de Benelux en middels zowel eigen barge terminals als railterminals biedt GVT Group of Logistics perfecte intermodale transport oplossingen binnen de Benelux, Europa en Azië. Door de specialismen van de verschillende logistieke bedrijven, kan GVT Group of Logistics u altijd van een passend antwoord op uw logistieke vraag voorzien.


Achtergrondinformatie

GVT levert duurzame, optimale en inventieve logistieke diensten. Door continu te investeren in mensen en middelen, zijn wij in staat een full service dienstverlening te bieden en onze functie als ketenorganisator en -regisseur op een proactieve en innovatieve manier in te vullen. Het stelt ons in staat om de klant meerwaarde te bieden en te ontzorgen.

Visie

GVT blijft de specialismen van de organisatie ontwikkelen en heeft de ambitie om uit te groeien tot de meest toonaangevende en inspirerende full service logistieke dienstverlener voor bedrijven die vanuit Nederland of in Nederland ketens organiseren en beheren.

Basiswaarden

Onze manier van werken met elkaar en voor opdrachtgevers, kent een stevig fundament van belangrijke waarden:

  • Open: Een open en eerlijke communicatie vormt de basis van iedere, op vertrouwen gebaseerde, samenwerking
  • Gedreven: In ons werk doen wij alles met volle overtuiging en aandacht voor detail
  • Praktisch: Ons werk moet realistisch, bruikbaar en zinvol zijn
  • Flexibel: Wij passen ons gemakkelijk aan wisselende omstandigheden aan

Werken bij GVT Group

GVT Group of Logistics is een familiebedrijf en dat is overal te merken. Het is een toegankelijke organisatie, waar vrijwel iedereen elkaar kent. De directie is betrokken en is regelmatig te vinden op de werkvloer. Medewerkers kunnen met hun vragen altijd bij iemand binnen de organisatie terecht. GVT stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers en biedt hen de kans om verschillende opleidingen en trainingen te volgen. Ons HRM beleid zorgt er voor dat de juiste persoon op de juiste plek zit en dat medewerkers gemotiveerd en betrokken blijven. We besteden veel aandacht aan innovatie en kennisdeling: de professionals die in onze organisatie werkzaam zijn, beschikken over de beste instrumenten en hulpmiddelen om hun werk optimaal uit te voeren. 

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist