TOP WERKGEVER: Hillstar Business Solutions B.V.

Locatie:
Specialisme:  

Veenendaal
Business Intelligence

Hillstar Business Intelligence geeft een antwoord op alle vragen omtrent het bepalen van de bedrijfsstrategie of het bijsturen op geboekte resultaten.

Ze voegen alle databronnen binnen de onderneming samen en vormen daarmee een eenduidig beeld van de situatie. Door goed te kijken naar resultaten van de afgelopen periode weet je veel beter wat je de komende periode moet doen. Daarmee brengen ze een grote toevoeging aan het dagelijks proces van het bedrijf.

Achtergrondinformatie

Hillstar Business Intelligence is in 2012 opgericht door Klaas Mollema en Thomas van Buren. Vanuit hun achtergrond in Microsoft Enterprise Resource Planning (ERP) en Business Intelligence (BI) brengen zij veel kennis met zich mee. Dat zorgt ervoor dat het team van BI-specialisten een vlotte inventarisatie van de huidige stand van zaken kan maken (Quick Scan) en dus ook direct met een oplossing kan komen. 

De naam van het bedrijf is ontleend aan een kolibrie-soort. De Hillstar is overal snel aanwezig door in een omvangrijke omgeving de focus direct goed te leggen.

Het doel is om (big) data te transformeren naar bruikbare informatie. Samenwerken met Hillstar betekent samen projecten uitvoeren en samen kennis delen. Daarin ligt hun kracht.

Bedrijfscultuur

De werksfeer in het team van circa twintig werknemers is fantastisch. De organisatie van Hillstar bestaat uit een betrekkelijk jong en gepassioneerd team van specialisten op het gebied van Business Intelligence. Met een achtergrond in ERP en BI hebben de meeste BI-consultants en BI-ontwikkelaars een goede basis om klanten snel en adquaat te helpen met het koppelen van systemen en het bouwen van analyse mogelijkheden. Hillstar werkt over het algemeen op projectbasis en maakt gebruik van Microsoft technologie.

  

Recente vacatures:

Microsoft BI Lead consultant

Gaat jouw hart sneller kloppen van het transformeren van data in bruikbare informatie? Ben jij ook van plan nooit te stoppen met leren net als de basis van BI? Dan zijn wij op zoek naar een lead consultant zoals jij! Hillstar groeit hard. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren Microsoft BI consultant die ons, en bovenal; onze klanten, helpt groeien!

Hillstar Business Solutions B.V.
Hillstar Business Solutions B.V. VEENENDAAL

Power BI Consultant bij Hillstar

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn en kleur in de data van onze klanten te brengen? Wij zoeken jou! Als Microsoft Power BI Consultant ben jij de man of vrouw die de vraag van de klant direct in een actie vertaald. Je vindt het leuk om de ‘vraag achter de vraag’ te herkennen. De klant zit niet meer te wachten op een rapport van 40 kantjes. Jij zorgt ervoor dat hij de uitzonderingen in zijn resultaten ziet.

Hillstar Business Solutions B.V.
Hillstar Business Solutions B.V. VEENENDAAL

Medior Microsoft BI Consultant bij Hillstar

Een BI Business Consultant spreekt met onze klanten over de wensen die zij hebben op het gebied van analyse en de consolidatie van gegevens. Onze klanten komen uit verschillende branches, maar de meeste van onze klanten zijn complexe (groot)handels- en productiebedrijven en Retail. Onze klanten gebruiken ERP systemen en andere bronsystemen waarin veel gegevens worden vastgelegd. Jij bekijkt de mogelijkheden om de vastgelegde data op een eenvoudige wijze aan te bieden aan medewerkers bij onze klanten, zodat zij in staat zijn hun werk efficiënter uit te voeren. Jij vormt de schakel tussen jouw klanten en de Business Intelligence ontwikkelaars. Daarbij maak je gebruik van BI concepten, technieken en gereedschappen die helpen bij het inrichten van een management informatie omgeving.

Hillstar Business Solutions B.V.
Hillstar Business Solutions B.V. VEENENDAAL
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist