TOP WERKGEVER: i8 Solutions

Onze ervaren consultants staan niet alleen in voor de implementatie van onze toepassingen, ze kunnen ook professioneel advies verlenen op het gebied van data-integratie en data warehousing, op het gebied van budgetteren en prognoses, rapportages, analyseren en ook op het gebied van prestatie (scorecard) management.

i8 consultants kunnen ook ingehuurd worden om (deel) oplossingen te maken. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in OLAP, TM1, Microsoft SQL Server, Reporting Services en Excel oplossingen

 

Recente vacatures:

Business Intelligence consultant (junior)

i8 Solutions zoekt een Business Intelligence Consultant die na een inwerkperiode zelfstandig of in samenwerking met collega's Business Intelligence projecten bij klanten uitvoert. Onze klanten zijn MKB-bedrijven en kleine tot middelgrote organisaties met relatief kleinschalige BI-projecten. Je bent daardoor betrokken bij alle aspecten van het project: van inventarisatie van de informatiebehoefte en technische realisatie tot en met training en support van gebruikers.

i8 Solutions
i8 Solutions NIEUWEGEIN

Business Intelligence consultant (senior)

i8 Solutions zoekt een Business Intelligence consultant die na een inwerkperiode zelfstandig of in samenwerking met collega's Business Intelligence projecten bij klanten uitvoert. Onze klanten zijn MKB-bedrijven en kleine tot middelgrote organisaties met relatief kleinschalige BI-projecten. Je bent daardoor betrokken bij alle aspecten van het project: van inventarisatie van de informatiebehoefte en technische realisatie tot en met training en support van gebruikers.

i8 Solutions
i8 Solutions NIEUWEGEIN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist