TOP WERKGEVER: InCore Solutions B.V.

Locatie:

Zeist

Incore Solutions is een gerenommeerde partij op het gebied van Business Analytics. Wij hebben sinds 2007 ruime ervaring opgedaan met het ondersteunen van onze klanten bij de realisatie van hun Business Analytics omgeving. Wij zijn dé speler op het gebied van data integratie, data modellering en het opzetten van analytische dashboards.

Achtergrondinformatie

Naast de vertrouwde dienstverlening hebben wij onze kennis en dienstverlening uitgebreid met het inrichten van een Innovation Competence Center. Dit past volledig in onze visie van ‘Learning by Doing’. Incore Solutions heeft een eigen aanpak/framework gedefinieerd, op basis van de opgedane ervaring bij klanten, voor het inrichten van een Innovation Competence Center. Waarbij het gebruikmaken van de nieuwste analytische mogelijkheden, door de business, voorop staat!

Kennis

Wij helpen al onze klanten met elke Business Intelligence uitdaging en zorgen ervoor dat onze klanten hun organisatie op de juiste manier kunnen managen en besturen. We maken informatie beschikbaar en inzichtelijk. We kunnen dit omdat we alle benodigde kennis en ervaring die hiervoor nodig is in huis hebben. Onze consultants zijn data experts en creëren oplossingen om uit data meerwaarde voor onze klanten te halen. Meerwaarde creëren is het uitgangspunt bij alles wat we bij Incore Solutions doen.

 

Wij hebben kennis van:

  • Data integratie o.a. Informatica Powercenter, Oracle Data Integrator, PL/SQL, Talend, iWay, Microsoft SSIS, Pentaho
  • Rapportage-, BI- en Data Visualisatieo.a. Oracle OBIEE, Information Builders WebFOCUS, Tableau, Qlik, Microsoft PowerBI
  • Big Data Cloudera | Hadoop
  • BI Applicaties Oracle BI Applications

Daarnaast hebben we goede en parate kennis van verschillende ERP- en CRM-systemen zoals: – Oracle eBusiness Suite, JD Edwards, Peoplesoft, Siebel, AFAS en Netsuite. Ook hebben we de expertise en middelen in huis om al onze kennis over te dragen. We geven meerdere workshops en trainingen op het gebied van:

  • Analytics Business Scan
  • Data Warehousing Fundamentals
  • Oracle BI Applications
  • Oracle OBIEE
  • Oracle Data Integrator

Werken bij Incore

Als toonaangevende partij op het gebied van Business Analytics blijven we groeien en zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Wij zijn dé speler op het gebied van data integratie, data modellering en het opzetten van analytische dashboards.

Meerwaarde creëren is het uitgangspunt bij alles wat we bij Incore Solutions doen. Je vindt ons in Zeist, waar we in een pand zitten, dichtbij de snelweg. Ons team bestaat uit een twintigtal gedreven en ervaren medewerkers die werken voor klanten als Toyota, Rabobank, Friesland Campina, Tata Steel en nog vele andere toonaangevende bedrijven.


 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist