Kaya Consulting

Locatie:

Veenendaal

Kaya Consulting helpt bedrijven met hun cloud transitie door de meest moderne zakelijke applicaties en technologieën rondom ERP applicaties in te zetten.

Vacatures bij Kaya Consulting

Achtergrondinformatie

Vanaf 2010 werkt Kaya Consulting aan projecten. Dit doen zij vanuit het hoofdkantoor in Veenendaal, het midden van Nederland. Ze werken echter niet alleen in Nederland, ze hebben projecten uitgevoerd in bijna alle Europese landen en een aantal landen uit buiten Europa zoals Turkije, Amerika, Canada, Barbados, Hong Kong en Singapore.

Naast het hoofdkantoor in Nederland heeft Kaya Consulting ook twee vestigingen in het buitenland. Sinds 2012 is Kaya actief op Malta, ze hebben daar een development hub met voornamelijk developers die applicaties, add-ons en plugins maken.

Vanaf 2014 is Kaya Consulting ook operationeel in Istanbul, Turkije. Ze hebben daar een samenwerking met een lokaal consultancy bedrijf die ze helpt met de implementatie en de uitrol van de Turkse localisatie die Kaya heeft ontwikkeld. 

Kaya Consulting werkt voor bedrijven uit verschillende branches. De meeste ervaring hebben ze opgedaan binnen de branches: groothandel & retail, finance industry, en professional services. 

Werken bij Kaya Consulting

Kaya Consulting is altijd op zoek naar ervaren consultants. Bekijk hieronder de openstaande vacatures en solliciteer direct:

Werken bij Kaya Consulting

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist