TOP WERKGEVER: Koopman Logistics Group

Locatie:

Leek

Koopman Logistics Group is een van de grotere logistieke ondernemingen in de Benelux. Wat in 1930 begon als een eenmansbedrijf, is in de 21ste eeuw uitgegroeid tot een internationale onderneming met ongeveer 900 medewerkers in Nederland, België en Duitsland. Het bedrijf heeft in totaal 13 vestigingen.

Achtergrondinformatie

De kernwaarden van Koopman Logistics Group vormen het uitgangspunt voor al hun handelen en geven een beeld van hun identiteit. Het zijn afspraken waarop ze elkaar kunnen aanspreken. Ze scheppen duidelijkheid voor hun medewerkers en verschaffen hun klanten inzicht in hun manier van werken.

De Koopman-kernwaarden zijn:

 1. De klant altijd eerst
 2. Samen, met passie en respect
 3. Dienend
 4. Betrouwbaar in alles
 5. Elke dag beter

Werken bij Koopman Logistics Group

Een belangrijke schakel in de continue innovatie van Koopman is de afdeling Business Process & IT. Daar ontwerpen, implementeren en innoveren ze de bedrijfsprocessen en ontwikkelen en beheren ze hun eigen logistieke applicaties en standaard applicaties. Ze maken daarbij o.a. gebruik van de Scrum methodiek en Outsystems als ontwikkelomgeving. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking!

 • Boeiend, groeiend familiebedrijf in een dynamisch werkveld;
 • Volop kansen voor je eigen professionele ontwikkeling;
 • Uitzicht op een vast dienstverband
 • Goede werksfeer;
 • Volop kansen voor eigen initiatief en je professionele ontwikkeling;
 • Salaris conform en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen.

 

Recente vacatures:

Senior Business Analyst

Elke dag willen we het beter doen. Daarom is Koopman Logistics Group al jarenlang een gerenommeerde dienstverlener in Finished Vehicle Logistics. Met bijna 500 voertuigen en 1000 medewerkers werken we, met passie en respect, voor alle grote Europese OEM’s. Daarnaast bieden we binnen de Benelux een groot dienstenpalet voor alle grote car fleet owners (denk aan leasemaatschappijen). Met onze General Cargo en Transmission tak verlenen we logistieke dienstverlening aan tal van grote klanten. En die klanten komen bij ons altijd op de eerste plaats. IT wordt binnen Koopman steeds meer ingezet om de logistieke diensten te innoveren. Dat doen we met een team van 15 toegewijde IT specialisten die nauwgezet luisteren en meedenken met kansen en uitdagingen in de logistieke markt. Wij experimenteren graag met de modernste technieken en ontwikkelen onze logistieke software zelf. Dat geeft ons meer vrijheid en snelheid om gebruik te maken van innovatieve diensten zoals AI, blockchain, IoT in de overtuiging dat dit een strategisch voordeel biedt aan onze klanten. We maken daarbij gebruik van Outsystems, een van de meest moderne ontwikkelomgevingen.

Koopman Logistics Group
Koopman Logistics Group LEEK

Business Analyst

Een belangrijke schakel in de continue innovatie van Koopman is de afdeling Business Process & IT. Daar ontwerpen, implementeren en innoveren we de bedrijfsprocessen en ontwikkelen en beheren we onze eigen logistieke applicaties en standaard applicaties. We maken daarbij o.a. gebruik van de Scrum methodiek en Outsystems als ontwikkelomgeving. Wegens groei zijn we op zoek naar versterking!

Koopman Logistics Group
Koopman Logistics Group LEEK
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist