TOP WERKGEVER: ONVZ

Locatie:

Houten

ONVZ is een verzekeraar zonder winstoogmerk. De organisatie is er niet alleen voor wie ziek is en zorg nodig heeft, maar ook voor wie gezond is en dat wil blijven. ONVZ zet zich daarom in voor een goed en gezond leven van hun verzekerden, onder meer door het ontwikkelen van producten en diensten die gericht zijn op preventie. ONVZ is trots op hun informele cultuur met korte lijnen en een prettige collegiale sfeer.


Achtergrondinformatie

Zelf kunnen kiezen waar je je wilt laten behandelen en tegelijkertijd vakkundig en persoonlijk worden geadviseerd door een betrokken ONVZ medewerker als je voor een zorgmoment staat? Verzekerden van ONVZ weten hoeveel dat betekent. Zij maken gebruik van de meest uitgebreide ziektekostenverzekeringen en hoogwaardige dienstverlening van ONVZ.

Die onderscheidende dienstverlening aan hun verzekerden komt tot stand door hun mensen. Zij stellen hun verzekerden centraal en zijn zeer betrokken bij ONVZ. Zij nemen verantwoordelijkheid voor de klantvraag en zijn voortdurend op zoek naar verbetering van de dienstverlening aan hun klanten.

Ze zijn zich er zeer van bewust dat het hun mensen zijn die het verschil maken. Daarom koesteren ze hun talenten en zorgen ze ervoor dat zij zich voortdurend kunnen blijven ontwikkelen. De kernwaarden van ONVZ zijn hierin leidend en verbindend. 

Werken bij ONVZ

Bijdragen aan de hoogwaardige dienstverlening aan hun 400.000 verzekerden, lekker in je vel zitten, altijd op zoek naar excellence, je voortdurend ontwikkelen en bovendien plezier in je werk, met fijne collega’s. Dat is werken bij ONVZ.

De arbeidsvoorwaarden bij ONVZ zijn uitstekend. Dit geldt voor het salaris, dat afhankelijk is van leeftijd, opleiding en ervaring maar ook voor de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand, pensioenregeling, studiekostenregeling en vanzelfsprekend een uitgebreide
ziektekostenverzekering. Met regelmatige trainingen en externe opleidingen kun je je blijven ontwikkelen.

Werken bij ONVZ betekent voortdurend streven naar excellence, betekent samenwerken, maar is vooral heel leuk. Spreekt dat jou aan? Bekijk dan de vacaures hieronder.

 

Recente vacatures:

Lead BI Consultant

Als Lead BI Consultant ben je dé adviespartner op het gebied van BI en het datagedreven werken. Je bent een belangrijke schakel tussen business en BI, en denkt in termen van besturing, processen, data en architectuur. Je overziet de informatieketen zowel technisch als organisatorisch, en kijkt naar oplossingen buiten het BI domein als dat verstandig is. Je vertaalt complexe business requirements naar heldere, ontwikkelbare ontwerpen voor het sprint team

ONVZ
ONVZ HOUTEN

Senior BI Adviseur

Als BI Adviseur ben je de adviespartner van de business met betrekking tot business intelligence en data analyse. Je zorgt dat data stuurinformatie wordt, zowel voor interne als externe afnemers. Hierbij kunnen security of compliance overwegingen een belangrijke rol spelen. Je faciliteert het management bij de bepaling van performance doelstellingen en maatstaven (KPI’s) en doet voorstellen voor metrics voor datakwaliteit

ONVZ
ONVZ HOUTEN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist