Home >
QNH

TOP WERKGEVER: QNH

Locatie:
Specialisme:  

Amsterdam
IT-oplossingen

QNH helpt, als ‘trusted advisor‘, organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering door de inzet van slimme IT- oplossingen.

De oplossingen richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van IT-architecturen, applicaties en mobiele toepassingen.

Achtergrondinformatie

QNH Consulting is opgericht in 2004. Ruim 450 professionals hebben de kennis en ervaring in huis om organisaties beter te laten presteren vanuit de visie dat ruimte voor innovatie ontstaat door het IT- landschap zo effectief en efficiënt mogelijk te optimaliseren.

De juiste informatie altijd en overal beschikbaar, toegang tot de juiste applicaties en optimale werkplekken; op platformen die altijd klaar zijn voor de toekomst. Door het IT-landschap te rationaliseren creëren ze ruimte om te innoveren!

Voor QNH is een digitale transformatie geen doel op zich, maar een middel tot een nog betere bedrijfsvoering. Zij combineren de juiste oplossingen vanuit hun thema’s om te helpen een digitale transformatie te doorlopen. Concreet én stap voor stap. Passend binnen de doelstellingen en mogelijkheden. Zij zijn ervan overtuigd dat zo’n transformatie alleen goed verloopt als de techniek in balans is met de menselijke maat.

Bedrijfscultuur

QNH gelooft in een open en informele sfeer, waarin collegialiteit en communicatie sleutelwoorden zijn en de menselijke maat het uitgangspunt is. Zij zijn een organisatie waar mensen met plezier werken en zich betrokken voelen. Samenwerken, bevlogenheid en professionaliteit zijn vanzelfsprekend.

Het bedrijf ziet zijn medewerkers als partners en investeert veel in kennis en kunde. Hiervoor heeft QNH de Qniversity opgericht. De Qniversity biedt technisch inhoudelijke opleidingen, softskill trainingen, coaching, intervisie, kennissessies of branchegerichte trainingen aan hun medewerkers.

Zij kennen een business unit structuur op basis van competenties. Mensen met dezelfde achtergrond, kennis en ervaring die weten dat je pas kunt groeien als je weet te delen. Daarom organiseren ze regelmatig bijeenkomsten om inzichten en ervaringen uit te wisselen. Door elkaar te coachen groeien ze samen.

Met klanten, partners en collega’s werken zij aan de beste IT-oplossing door mensen en processen te verbinden met de nieuwste technologieën. Samen succes behalen en leren van en met elkaar, dat is: Partnership in IT.

 

Recente vacatures:

QNH

BI Consultant Microsoft Midden Nederland

QNH Consulting is voor haar vestigingen in Amsterdam, Groningen, Eindhoven en Maastricht per direct op zoek naar ambitieuze BI Consultants Microsoft. Ben je ondernemend, enthousiast en is het je passie om door middel van het inzetten van Microsoft oplossingen een bijdrage te leveren aan de verbetering van de besturing van organisaties? Solliciteer dan direct bij QNH om aan de slag te gaan als BI Consultant Microsoft.

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij QNH, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw CV en een duidelijke motivatie. QNH kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons