Home >
Royal Flora Holland

TOP WERKGEVER: Royal Flora Holland

Flowering the World Together, Planting Seeds of Opportunity for our Members. Dat is de reden van ons bestaan. Waarom we er als coöperatie zijn.

Om de ambities van Royal FloraHolland 2020 te halen, moeten we niet alleen  kijken naar wat we doen maar ook hoe we het doen. Hoe we werken en communiceren. Hoe we samenwerken in onze sector.

Succes leden en klanten

De coöperatie moet de verbinder worden in de sierteeltsector en de groei van onze leden en hun klanten ondersteunen. Door echt te luisteren, weten we wie onze leden en hun klanten zijn en wat ze willen. Wij zorgen ervoor dat ze de mogelijkheden en kansen hebben om hun behoeften te vervullen.

Verbinden, delen, faciliteren en innoveren

Wij verbinden, delen, faciliteren, innoveren en jagen aan, om onze leden en hun klanten succesvoller te laten zijn. Dat is waar we het voor doen. Elke dag. En elke dag een beetje beter.

Bloemen en planten: kleuren, geuren en emoties

Royal FloraHolland is een wereld vol fascinerende combinaties. Van kleuren, geuren en emoties tegenover razendsnelle logistiek en rationele processen. Maar ook een trotse Nederlandse coöperatie van meer dan honderd jaar oud! We zijn Koninklijk en daar mogen we trots op zijn.

Flowering the world

Alleen door de handen ineen te slaan, zorgen we voor de energie, de ideeën, en kennis om de sierteelt te laten bloeien. 'Flowering the world', dat is waar het elke dag om gaat en wat ons drijft. Waarbij we het succes van onze leden en hun klanten voor ogen hebben.

https://youtu.be/thQ6hgS_X5I 

Bedrijfsvideo

 

Recente vacatures:

 

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen

Open sollicitatie

Open sollicitatie

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt om een oriënterend gesprek aan te gaan bij Royal Flora Holland, maar zie je geen passende openstaande vacature?

Stuur dan via de onderstaande knop 'Open sollicitatie' jouw CV en een duidelijke motivatie. Royal Flora Holland kan dan een inschatting maken of jij op basis hiervan een interessante gesprekspartner bent.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons