TOP WERKGEVER: Scamander

Locatie:
Specialisme:  

Nieuwegein
Management consulting

Scamander zorgt ervoor dat organisaties hun doelstellingen realiseren door het beschikbaar stellen van informatie. Zij brengen de data naar de business en geloven dat iedere klant snel en eenvoudig aan betrouwbare, juiste informatie dient te kunnen komen.

Achtergrondinformatie

Bij Scamander Solutions BV kunnen klanten rekenen op een neutraal advies inzake informatievoorziening door hun leveranciers-onafhankelijke opstelling. De overtuiging van Scamander is dat hun aanpak leidt tot een dagelijks voordeel met behulp van  duurzame oplossingen. Daar zijn ze trots op en dat drijft het bedrijf.

Het verzamelen van data neemt binnen bedrijven en organisaties gigantische vormen aan en de behoefte aan informatie en analyses op deze groeiende data neemt ook iedere dag toe. Hiermee wordt vertalen van informatie uit deze data voor veel bedrijven ook een grotere uitdaging.

Scamander heeft als doel hun klanten snel en eenvoudig toegang te kunnen geven tot betrouwbare informatie. Om dit mogelijk te maken en het onderliggende proces goed te borgen maken zij gebruik van Data management. 

Het bedrijf ziet bewust omgaan met Data Management / Governance als een randvoorwaarde voor een betrouwbare informatie voorziening die aansluit op de strategische doelen en taken van de klant. Kernwaarden van Scamander zijn:

  • Samenwerken: Ze komen samen met de klant en collega’s tot een oplossing.
  • Toewijding: Ze blijven enthousiast en gericht tot de oplossing. Passie voor data. 
  • Integer: Open en eerlijk. Ze werken op basis van vertrouwen.
  • Communicatief: Scamander omschrijft zichzelf als duidelijk en zijn inzichtelijk.
  • Kwaliteit: Scamander gaat voor het hoogst haalbare

Bedrijfscultuur

Scamander Solutions streeft naar een fasegewijze implementatie van informatievoorziening waarbij cultuur, organisatie en techniek goed op elkaar aangesloten blijven. Hun overtuiging is dat de aanpak die zij hanteren leidt tot een dagelijks voordeel met behulp van hun duurzame oplossingen. Daar zijn ze trots op en dat drijft het bedrijf.

Scamander Solutions beschikt over deskundigen die zowel procesmatig als technisch onderlegd zijn en klanten graag willen begeleiden bij hun informatievoorziening.

 

Recente vacatures:

Data Management Consultant

Als Data Management Consultant inventariseer je de status van de informatievoorziening en het informatiemanagement bij de klant. Daarbij inspireer je ze bijvoorbeeld door het spelen van het Scamander Datapoly™ spel. Na de inventarisatie- en inspiratiefase, formuleer je samen met de klant een strategisch advies voor het opzetten en inrichten van een datalandschap.

Scamander
Scamander NIEUWEGEIN

Top Data Integrator

We helpen onze klanten met het opzetten van analytische, data omgevingen. Omgevingen beschikbaar in de cloud of lokaal. Grote volumes aan data, de snelheid van aanlevering, de verscheidenheid aan data en de beschikbaarheid van data zijn de uitdagingen voor het opleveren van waarde voor onze klanten. Integratie van de data is de uitdaging. Wij laten onze klanten graag zien welke waarde, data kan opleveren.

Scamander
Scamander NIEUWEGEIN

Data Engineer

Jij ondersteunt de ontwikkeling van de verschillende stadia van data tot informatie. Van ETL tot rapportages. Je bedenkt in nauwe samenwerking met de klant en je collega’s oplossingen, stemt deze af en zorgt voor de realisatie. Hierbij maak je gebruik van de nieuwste BI technologieën / ontwikkelingen (zoals tools voor BI self-service, datamanagement, Virtualisatie).

Scamander
Scamander NIEUWEGEIN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist