TOP WERKGEVER: Scamander

Locatie:
Specialisme:  

Nieuwegein
Management consulting

Scamander zorgt ervoor dat organisaties hun doelstellingen realiseren door het beschikbaar stellen van informatie. Zij brengen de data naar de business en geloven dat iedere klant snel en eenvoudig aan betrouwbare, juiste informatie dient te kunnen komen.

Achtergrondinformatie

Bij Scamander Solutions BV kunnen klanten rekenen op een neutraal advies inzake informatievoorziening door hun leveranciers-onafhankelijke opstelling. De overtuiging van Scamander is dat hun aanpak leidt tot een dagelijks voordeel met behulp van  duurzame oplossingen. Daar zijn ze trots op en dat drijft het bedrijf.

Het verzamelen van data neemt binnen bedrijven en organisaties gigantische vormen aan en de behoefte aan informatie en analyses op deze groeiende data neemt ook iedere dag toe. Hiermee wordt vertalen van informatie uit deze data voor veel bedrijven ook een grotere uitdaging.

Scamander heeft als doel hun klanten snel en eenvoudig toegang te kunnen geven tot betrouwbare informatie. Om dit mogelijk te maken en het onderliggende proces goed te borgen maken zij gebruik van Data management. 

Het bedrijf ziet bewust omgaan met Data Management / Governance als een randvoorwaarde voor een betrouwbare informatie voorziening die aansluit op de strategische doelen en taken van de klant. Kernwaarden van Scamander zijn:

  • Samenwerken: Ze komen samen met de klant en collega’s tot een oplossing.
  • Toewijding: Ze blijven enthousiast en gericht tot de oplossing. Passie voor data. 
  • Integer: Open en eerlijk. Ze werken op basis van vertrouwen.
  • Communicatief: Scamander omschrijft zichzelf als duidelijk en zijn inzichtelijk.
  • Kwaliteit: Scamander gaat voor het hoogst haalbare

Bedrijfscultuur

Scamander Solutions streeft naar een fasegewijze implementatie van informatievoorziening waarbij cultuur, organisatie en techniek goed op elkaar aangesloten blijven. Hun overtuiging is dat de aanpak die zij hanteren leidt tot een dagelijks voordeel met behulp van hun duurzame oplossingen. Daar zijn ze trots op en dat drijft het bedrijf.

Scamander Solutions beschikt over deskundigen die zowel procesmatig als technisch onderlegd zijn en klanten graag willen begeleiden bij hun informatievoorziening.

 

Recente vacatures:

Project Manager met data-achtergrond

Scamander helpt organisaties in Nederland om datagedreven te worden. We stellen vast wat de informatiebehoefte van de klant is en geven op basis hiervan advies over de inrichting van de data-omgeving, zoals het Data Liberation Network. Vervolgens helpen we bij de realisatie van die data-omgeving en zorgen we voor inzicht in de vorm van rapportages en dashboards. Zo zetten we data om in waarde voor de klant.

Scamander
Scamander NIEUWEGEIN

Front-end Consultant

Scamander helpt organisaties in Nederland om datagedreven te worden. We stellen vast wat de informatiebehoefte van de klant is en geven op basis hiervan advies over de inrichting van de data-omgeving, zoals het Data Liberation Network. We helpen bij de realisatie van die data-omgeving en zorgen we voor inzicht in de vorm van rapportages en dashboards. Zo zetten we data om in waarde voor de klant.

Scamander
Scamander NIEUWEGEIN

Back-end Engineer

Scamander begeleidt klanten met de ontwikkeling van data-omgevingen, zoals het Data Liberation Network. Dit doen we van het adviseren over de opzet van de omgeving tot aan de realisatie van deze omgeving. En van het ontsluiten van data via datawarehouses tot aan de ontwikkeling van rapportages en het omzetten van data naar informatie.

Scamander
Scamander NIEUWEGEIN
 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist