SnelStart

Locatie:

Alkmaar

Al meer dan 35 jaar is de insteek van Snelstart: software ontwikkelen om boekhouden eenvoudig te maken voor elke ondernemer. Het is dan ook geen wonder dat het aantal gebruikers van de boekhoudsoftware nog steeds groeit.

Werken bij Snelstart

Achtergrondinformatie

In de jaren ’80, toen de computer zijn intrede deed in de samenleving, besloot Wim Ploeg zelf administratiesoftware te ontwikkelen. De kracht van deze software lag in de eenvoud en snelheid: iedereen mee kon werken en het startte snel. De basis van SnelStart was gelegd.

Inmiddels ruim 30 jaar later is de directie in handen van de zonen Ploeg. Deze nieuwe generatie houdt alle ontwikkelingen op het gebied van administratie en techniek nauwlettend in de gaten. Hierdoor blijft SnelStart voldoen aan de wensen en behoeften van ondernemers. Ook in de toekomst.

Het kloppend hart
SnelStart is een bedrijf waar werknemers de kans krijgen zich te ontplooien. Waar iedereen het verschil kan maken en waar gepassioneerd wordt gewerkt aan het ontwikkelen en vermarkten van slimme administratieve software die ondernemers ontzorgt

en helpt succesvol te zijn. Een bedrijf waarvan de medewerkers het kloppend hart vormen en waar betrokkenheid een sleutelbegrip is. Bij het product, bij de klant en bij elkaar.

Moeilijke dingen makkelijk maken, dat is de missie van SnelStart. Vertaald naar hoe ze dat in de praktijk doen, kom je bij de visie: In een snel veranderende wereld wil SnelStart bevlogen ondernemers helpen door complexe administratieve vraagstukken makkelijk te maken met inventieve oplossingen, zodat zij meer tijd en energie overhouden om te ondernemen.

Superleuke collega’s!

Bij SnelStart werken veel slimme mensen. Er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd voor een potje pingpong of tafelvoetbal met je collega's. De zit-sta werkplekken zijn hyper ergonomisch, er is goede koffie, lekkere thee en iedere dag vers fruit! Bij SnelStart heerst een behoorlijk informele sfeer. Iedereen is prima benaderbaar, op elk niveau. En ze vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen dus is er volop ruimte voor opleidingen. Wil jij werken bij SnelStart? Bekijk dan hieronder direct de openstaande vacatures.

SnelStart-vacatures

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist