St. Philadelphia Zorg

Locatie:

Amersfoort 

Philadelphia is een van de grootste landelijke zorginstellingen voor mensen met een verstandelijke beperking. In Amersfoort is de centrale service organisatie gehuisvest. Daarbinnen is afdeling I&A met ca. 30 medewerkers verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van het digitale landschap. Philadelphia maakt gebruik van technologische ontwikkelingen die cliënten (verder) helpen. Zo wordt er o.a. geïnvesteerd in robotica en Internet of Things. Philadelphia beschikt met al deze technologie over grote hoeveelheden data.

Achtergrondinformatie

Op dit moment ondersteunt Philadelphia ongeveer 7.800 mensen met een beperking. Verspreid over zo’n 600 kleinschalige locaties zorgen professionals voor ondersteuning op maat.

Alles wat ze doen, doen ze om het beste uit zichzelf en de mens die ze ondersteunen te halen. 

Bij Philadelphia werken ruim 7.600 medewerkers. 

Bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Die elke dag weer laten zien dat vrijheid en verantwoordelijkheid zich tezamen vermenigvuldigt tot zelfvertrouwen én vertrouwen in elkaar.

Werken bij Philadelphia

Om een ander te kunnen helpen in zijn ontwikkeling, moet je ook zelf blijven groeien. Daarom vinden ze het belangrijk dat iedere medewerker van Philadelphia blijft leren en zich ontwikkelen. Ze bieden daarom verschillende opleidingen, conferenties en workshops, maar stimuleren vooral ook om over de schutting van je locatie heen te kijken. Bijvoorbeeld tijdens intervisie-bijeenkomsten, medewerkersdagen en vormen van informeel leren. 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist