Home >
STC Group

TOP WERKGEVER: STC Group

Locatie:

Rotterdam

STC Group is dé verticale onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. STC Group biedt onderwijs aan op vmbo-, mbo-, hbo– en masterniveau. Daarnaast biedt STC Group volwasseneneducatie en toegepast onderzoek. De organisatie is internationaal actief en heeft locaties in binnen- en buitenland. Het hoofdkantoor is gevestigd in mainport Rotterdam.


Achtergrondinformatie

Horen en Zien leidt tot vluchtige kennis. Doen en Beleven zijn doorslaggevend voor het verwerven van de juiste competenties. Dat is de overtuiging van STC Group. Leerlingen, studenten en cursisten zijn pas goed opgeleid als zij beschikken over de juiste combinatie van kennis, vaardigheden en gewenst gedrag. Dit geldt voor jongeren die nog aan het begin staan van hun loopbaan, maar ook voor ervaren medewerkers die bij willen blijven in hun vakgebied.

STC Group biedt daarom niet alleen kennisoverdracht in de vorm van lessen, maar ook een stimulerende praktijk- en simulatieomgeving waarin volop ervaring kan worden opgedaan.

STC Group beperkt haar missie niet tot Nederland of Europa. STC Group draagt, waar ook ter wereld, actief haar kennis en ervaring over. Dankzij haar wereldwijde netwerk draagt de organisatie bij aan de mondiale arbeidsmarkt ‘transport’. 

Werken bij STC Group

Werken bij STC Group betekent werken bij dé onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en het havenindustrieel complex. Met ruim 700 collega’s maken ze aantrekkelijk en op de praktijk afgestemd onderwijs en trainingen mogelijk. Dat doen ze op vmbo-, mbo-, hbo- en masterniveau. Met passie voor hun vak leiden zij (toekomstige) professionals op. Leren door te ervaren staat bij de organisatie centraal. STC Group is niet alleen een onderwijsorganisatie. Ze zijn ook wereldwijd actief op het gebied van trainingen voor volwassenen en advies en toegepast onderzoek voor de branche. 

 

Recente vacatures:

Functioneel Ontwikkelaar Qlikview

Functioneel Ontwikkelaar Qlikview

Als functioneel ontwikkelaar werk je binnen de afdeling ICT werken samen met de verschillende organisatieonderdelen van STC Group (onderwijs en stafdiensten) om de kwaliteit van de ICT-dienstverlening aan de gehele organisatie te verhogen. Denk hierbij aan het beheer van werkplekken, systeembeheer maar ook het ontwikkelen van nieuwe systemen en beheren van grote simulatoren.

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen 050 - 2101001
... of we bellen jou
… of je mailt ons