vidaXL

Locatie:

Utrecht

vidaXL is een snelgroeiende, internationale online retailer. Ons succes komt voort uit onze overtuiging dat het altijd beter en goedkoper kan: ‘Expect more’. Want niemand wil te veel betalen voor producten. Wij breiden ons assortiment voortdurend uit en bieden de beste producten tegen de beste prijs. En we zetten graag een stap extra voor onze klanten, door populaire producten nóg beter en goedkoper te maken.


Achtergrondinformatie

De basis voor vidaXL werd in 2006 gelegd, toen twee Nederlandse ondernemers – Gerjan den Hartog en Wouter Bakker – producten begonnen te verkopen via e-Bay. Zij kozen ervoor producten met een eigen merk te ontwikkelen en deze via internet aan consumenten te verkopen. Al snel groeide dit assortiment en gingen zij producten in verschillende Europese landen verkopen. Dit deden zij met het doel producten aan te bieden tegen veel lagere prijzen dan andere spelers.

We kunnen voor de meest populaire producten de beste deal bieden, doordat we de hele keten beheersen en de kosten zo laag mogelijk houden. Zo hebben we invloed op het ontwerp en de verpakking van producten en door onze inkoopkracht kunnen we klanten de best mogelijke deal bieden: een goed product voor een zeer scherpe prijs. In de afgelopen 10 jaar hebben we zo een succesvol concept in de markt gezet en wereldwijd uitgerold.Met ruim 2.500 IT-professionales en digital experts maakt Sogeti de ‘digital transformation’ van jouw organisatie succesvol.

Werken bij VidaXL

vidaXL is een snelgroeiende organisatie bestaande uit een grote club jonge, ambitieuze medewerkers. Het enthousiasme, de no-nonsens houding en ondernemersvolle instelling waarmee we ruim 10 jaar geleden zijn gestart, bevinden zich nog steeds in het hart van dit bedrijf. vidaXL is een organisatie die veel ruimte biedt voor nieuwe ideeen, inventieve inzichten en jou de ruimte geeft om je verder te ontwikkelen. We werken hard, zijn flexibel, nemen risico’s en zijn niet bang om onszelf en onze omgeving uit te dagen. Samen gaan we de beste ideeën creëren en ervoor zorgen dat we onze doelen bereiken.

 

Recente vacatures:

 

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op:

Shortlist

Nog geen vacatures op de shortlist