Recente Datawarehouse vacatures

 • Business Intelligence Consultant - Alten EINDHOVEN
  Alten

  Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar BI specialisten! We zijn op zoek naar specialisten op het gebied van ETL, reporting en analytics. Ben jij communicatief sterk? Weet jij de juiste balans te vinden tussen zelfstandigheid en teamwork? Ga jij altijd voor het beste resultaat? Ben jij de deze spin in het web met uitgebreide BI technische kennis en uitstekende consultancy skills (in het geval je medior of senior bent), dan ben jij onze nieuwe BI specialist!

 • Business Intelligence Consultant - Alten CAPELLE AAN DEN IJSSEL
  Alten

  Voor onze vestiging in Capelle aan den Ijssel zijn wij op zoek naar BI specialisten! We zijn op zoek naar specialisten op het gebied van ETL, reporting en analytics. Ben jij communicatief sterk? Weet jij de juiste balans te vinden tussen zelfstandigheid en teamwork? Ga jij altijd voor het beste resultaat? Ben jij de deze spin in het web met uitgebreide BI technische kennis en uitstekende consultancy skills (in het geval je medior of senior bent), dan ben jij onze nieuwe BI specialist!

 • Business Intelligence Consultant - Alten GRONINGEN
  Alten

  Voor onze vestiging in Groningen zijn wij op zoek naar BI specialisten! We zijn op zoek naar specialisten op het gebied van ETL, reporting en analytics. Ben jij communicatief sterk? Weet jij de juiste balans te vinden tussen zelfstandigheid en teamwork? Ga jij altijd voor het beste resultaat? Ben jij de deze spin in het web met uitgebreide BI technische kennis en uitstekende consultancy skills (in het geval je medior of senior bent), dan ben jij onze nieuwe BI specialist!

 • Senior Business Intelligence (BI) consultant - BIConsult UTRECHT
  BIConsult Ben jij een ervaren Business Intelligence consultant? Werk je graag zelfstandig en trekt het ondernemerschap je? Dan is BIConsult de werkgever die je zoekt!
 • Business Intelligence Consultant - Alten AMSTELVEEN
  Alten

  Voor onze vestiging in Amstelveen zijn wij op zoek naar BI specialisten! We zijn op zoek naar specialisten op het gebied van ETL, reporting en analytics. Ben jij communicatief sterk? Weet jij de juiste balans te vinden tussen zelfstandigheid en teamwork? Ga jij altijd voor het beste resultaat? Ben jij de deze spin in het web met uitgebreide BI technische kennis en uitstekende consultancy skills (in het geval je medior of senior bent), dan ben jij onze nieuwe BI specialist!

 • Business Intelligence Specialist - Solvari B.V. NIEUWEGEIN
  Weet jij een weg te vinden door al de data die wij vergaren? Maak jij daar overzichtelijke dashboards van en trek jij conclusies die de organisatie verder helpen? Als BI & data specialist zorg jij voor de antwoorden die de afdelingen nu echt willen weten. Dit doe je niet alleen op afdelingsniveau, maar ook op product- en managementniveau. Kortom, werk aan de winkel!
 • Junior Data Engineer - Jobs & Media Group AMSTERDAM
  Jobs & Media Group We zoeken mensen die samen met ons aan ‘the next big thing in recruitment’ willen werken. Wij zijn vastberaden om de markt (internationaal) op z’n kop te zetten en daarvoor hebben we versterking nodig. Mensen die net zo enthousiast en fanatiek zijn als wij, die denken in oplossingen en genieten van verandering en innovatie. Heb je graag energieke mensen om je heen, kun je omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheden en wil je een belangrijke bijdrage leveren aan gave projecten? Dan zoeken we jou.
 • Data Warehouse Developer - APM Terminals Maasvlakte II MAASVLAKTE ROTTERDAM
  APM Terminals Maasvlakte II Reaching full potential. And beyond.
 • Senior Business Intelligence Ontwikkelaar - Qbuzz B.V. AMERSFOORT
  Qbuzz B.V. Als senior BI/DWH specialist maak je deel uit van het BI Scrum team dat verantwoordelijk is voor het ontwerp, de bouw, test en oplevering van de informatieproducten. Naast het ontwikkelen van nieuwe informatieproducten bewaak je de BI/DWH architectuur, geef je technisch richting aan de uitbouw en doorontwikkeling van de BI/DWH omgeving en ben je verantwoordelijk voor quality assurance van de door het team geleverde producten.

Meer weten?

Je kunt ons bellen: 050 - 2101001

...of neem contact op: