Home >
Werkgevers
24

Werkgevers

BIConsult

BIConsult is onderdeel van the Human Network. Al voor de oprichting van BIConsult was The Human Network actief op het gebied van Business Intelligence (BI) via haar dochterondernemingen SuperConsult e..

BIConsult

Bince

Bince is een dienstverlenende organisatie die zich richt op Business Intelligence. Opgericht vanuit een gedeelde passie om complexe informatiestromen op een inzichtelijke en betaalbare manier werkbaar..

Bince

Jobs & Media Group

De Jobs & Media Group (www.jobsmediagroup.com) is voor de vestiging in Groningen per direct op zoek naar een ervaren, zelfstandige en sociaal & communicatief vaardige .NET Developer.

Jobs & Media Group

MagnaVersum

MagnaVersum offers digital solutions to help your organisation further into the digital age; from doing digital to being digital. They help you to take the leap and get ready for the latest technologi..

MagnaVersum

Omgevingsdienst Haaglanden

De omgevingsdienst Haaglanden (ODH) is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de wettelijke milieutaken namens de Provincie Zuid-Holland en de gemeenten Delft, Den Haag, Midden-Delfland, Leid..

Omgevingsdienst Haaglanden

Qbuzz B.V.

Als regionaal vervoerbedrijf weet Qbuzz als geen ander dat iedere regio zijn eigen specifieke kenmerken en behoeftes heeft. Om aan de behoeftes omtrent vervoer in iedere regio zo goed mogelijk te vold..

Qbuzz B.V.

QUINTUS CONSULTANTS B.V.

Consultancy Quintus heeft zeer ruime ervaring met grote (business intelligence) projecten bij multinationale ondernemingen. Energie- pharmaceutische en financiële instellingen maken sinds onze opricht..

QUINTUS CONSULTANTS B.V.

UWV

UWV is een maatschappelijk dienstverleningsbedrijf dat draait op ICT. E-dienstverlening staat hoog in het vaandel. We bieden dienstverlening die past bij de wensen van de burger, werkgevers, politiek ..

UWV