Home >
Werkgevers
33

Werkgevers

And More Professionals B.V.

&More Professionals is een organisatie met ondernemende en betrokken consultants binnen het Datamanagement domein. Wij maken data toegankelijk en inzichtelijk. Actief binnen meerdere marksegmenten waa..

And More Professionals B.V.

BIConsult

BIConsult is onderdeel van the Human Network. Al voor de oprichting van BIConsult was The Human Network actief op het gebied van Business Intelligence (BI) via haar dochterondernemingen SuperConsult e..

BIConsult

Bince

Bince is een dienstverlenende organisatie die zich richt op Business Intelligence. Opgericht vanuit een gedeelde passie om complexe informatiestromen op een inzichtelijke en betaalbare manier werkbaar..

Bince

De Haan

De Haan IT Nederland B.V. B.V., in 1979 begonnen als leverancier van afrekensystemen, heeft zich in haar meer dan 35 jarig bestaan ontwikkelt tot een totaal oplosser voor afrekensystemen, toegangsbehe..

De Haan

GVT Group of Logistics

Wij zijn een van de meest toonaangevende logistieke dienstverleners in Nederland. Wij zijn vooruitstrevend en uniek, omdat wij vervoersoplossingen middels schepen, treinen en vrachtwagen volledig in e..

GVT Group of Logistics

Hillstar Business Solutions B.V.

Hillstar Business Intelligence is in 2012 opgericht door Klaas Mollema en Thomas van Buren. Vanuit onze achtergrond in Microsoft Enterprise Resource Planning (ERP) en Business Intelligence (BI) brenge..

Hillstar Business Solutions B.V.

I-Refact

Is data een ‘asset', een ‘liability' of ook een strategisch voordeel? Hoe je het ook bekijkt, het belang van goed datamanagement neemt alleen maar toe. Wij zien veel bedrijven worstelen m..

I-Refact

Kaios.ai

The emergence of Artificial Intelligence (AI) creates many opportunities, but most companies do not have the expertise to identify or capitalize on them. This is where Kaios comes in. We can help you..

Kaios.ai