Home >
Werkgevers
24

Werkgevers

66Controls B.V.

Van oorsprong is 66Controls gespecialiseerd in applicatiebeheer en hebben ze veel aandacht voor ERP applicaties, met name in de zorgsector.

66Controls B.V.

BIConsult

BIConsult is onderdeel van the Human Network. Al voor de oprichting van BIConsult was The Human Network actief op het gebied van Business Intelligence (BI) via haar dochterondernemingen SuperConsult e..

BIConsult

Bince

Bince is een dienstverlenende organisatie die zich richt op Business Intelligence. Opgericht vanuit een gedeelde passie om complexe informatiestromen op een inzichtelijke en betaalbare manier werkbaar..

Bince

CloseSure

CloseSure is een innovatief ICT bedrijf met een uitstekende reputatie. Wij werken voor bedrijven in Nederland en indien mogelijk vanaf een van de CloseSure kantoren in Hengelo, Veenendaal, Alphen aan ..

CloseSure

MagnaVersum

MagnaVersum offers digital solutions to help your organisation further into the digital age; from doing digital to being digital. They help you to take the leap and get ready for the latest technologi..

MagnaVersum

Qbuzz B.V.

Als regionaal vervoerbedrijf weet Qbuzz als geen ander dat iedere regio zijn eigen specifieke kenmerken en behoeftes heeft. Om aan de behoeftes omtrent vervoer in iedere regio zo goed mogelijk te vold..

Qbuzz B.V.

QUINTUS CONSULTANTS B.V.

Consultancy Quintus heeft zeer ruime ervaring met grote (business intelligence) projecten bij multinationale ondernemingen. Energie- pharmaceutische en financiële instellingen maken sinds onze opricht..

QUINTUS CONSULTANTS B.V.

Scamander

Scamander zorgt er voor dat organisaties hun doelstellingen realiseren door het beschikbaar stellen van informatie. Zij brengen de data naar de business en geloven dat iedere klant snel en eenvoudig a..

Scamander

UWV

UWV is een maatschappelijk dienstverleningsbedrijf dat draait op ICT. E-dienstverlening staat hoog in het vaandel. We bieden dienstverlening die past bij de wensen van de burger, werkgevers, politiek ..

UWV