Home >
Werkgevers
29

Werkgevers

66Controls B.V.

Van oorsprong is 66Controls gespecialiseerd in applicatiebeheer en hebben ze veel aandacht voor ERP applicaties, met name in de zorgsector.

66Controls B.V.

Alten

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in softwaretesten en BI consultancy in verschillende branches. Ons doel is om herkend en erkend te worden als één v..

Alten

Centric

Centric is een van de tien meest succesvolle IT-ondernemingen van Nederland. We zijn niet-beursgenoteerd, zeer stabiel en ook in tijden van laagconjunctuur in staat voldoende opdrachten te werven. Me..

Centric

CloseSure

Het is goed werken bij CloseSure omdat we de Internetkansen die de markt biedt intern omzetten in extreem uitdagend werk. In de voorhoede van het Internet krijg jij de kans bij CloseSure het verschil ..

CloseSure

Fontys Hogescholen

Fontys is een kennisinstituut met meer dan 4.300 medewerkers en ruim 44.000 studenten. Ons onderwijs is van hoge kwaliteit. We willen aan de verwachtingen van onze studenten en medewerkers voldoen, ..

Fontys Hogescholen

Hillstar Business Solutions B.V.

Hillstar Business Intelligence is in 2012 opgericht door Klaas Mollema en Thomas van Buren. Vanuit onze achtergrond in Microsoft Enterprise Resource Planning (ERP) en Business Intelligence (BI) brenge..

Hillstar Business Solutions B.V.

i8 Solutions

i8 Solutions bv is een snel groeiende onderneming, opgericht in 2005 door experts met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van rapportage, analyse en planning. i8 Solutions beschikt over veel ervar..

i8 Solutions

Koopman Logistics Group

Koopman Logistics Group is een van de grotere logistieke ondernemingen in de Benelux. Wat in 1930 begon als een eenmans bedrijf, is in de 21ste eeuw uitgegroeid tot een internationale onderneming met ..

Koopman Logistics Group

KVL Inspiratie Technologie

KVL vindt graag nieuwe inzichten. AHA's waardoor je beter beslist, OH's waardoor je efficiënter werkt en GOH's waardoor je meer verdient. Daarvoor doorbreken ze samen de grenzen tussen mens en technol..

KVL Inspiratie Technologie

MagnaVersum

MagnaVersum offers digital solutions to help your organisation further into the digital age; from doing digital to being digital. They help you to take the leap and get ready for the latest technologi..

MagnaVersum